7 Ekim 2008

Little Boots

little boots

İlk olarak Alçak Basınç playlist'inde gördüğüm, ciciliğiyle ve blog'undaki samimiyetiyle dikkatimi çeken İngiliz Little Boots (Victoria Hesketh) kendi mixtape'ini sevenleriyle paylaşıyor. Bazı prodüksiyonlarını beraber yaptığı Hot Chip'le sıkı fıkılığını Myspace'inden de gördüğümüz Little Boots'un mixtape'inde Hot Chip'ten bir parçaya yer vermeyi ihmal etmemiş. Bayram tatilimde bol bol keyifle dinledim. Kendisinin tükenmekte olan plağı Meddle'ın Designer Drugs remix'ini de burdan edinebilirsiniz.

Little Boots'un Dead Disco'nun eski solisti olduğunu öğrenince sempatim daha da arttı. The Treatment ve Automatic'i (orjinal & remix) az dinlememiştim. Dead Disco ile yollarını ayıran kızımız yayınladığı bir kaç plak ardından albüm çalışmalarına da başlamış, yakın zamanda haberini alabiliriz.

Annie, Robyn, Ladyhawke ve Lykke Li gibi isimlerle karşılaştırılan Little Boots için NME,"bu kızda hepsini sollama potansiyeli var" diye iddialı bir yorum yapmış. Bu potansiyeli ne kadar kullanacak göreceğiz (Ayça Şen'in söylemiyle "görecük!").

0 comments: